»  »  » SUMMER ADVENTURE
 Bucovina  Vatra Dornei 49921
Nu sunt păreri

SUMMER ADVENTURE


Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

SUMMER ADVENTURE by Euroski

TABARA AVENTURA pentru juniori 8 – 12 ani
VATRA DORNEI | 20 – 25 iulie 2014

Calitatea premium pe care o oferim garantează un sejur montan activ, individualizat copiilor, care presupune desfășurarea de activități de agrement outdoor la cel mai înalt nivel, asigurarea unor condiții de cazare și masă excelente, respectiv utilizarea de echipamente specifice, certificate.

Tură de munte (Photo Trip) – Trekking (excursie) scurt pe trasee marcate, cu sesiune foto.
Campare și tehnici speciale – Vom învăța unde și cum putem monta un cort, cum putem aprinde un foc în condiții de siguranță, cum utilizăm echipamente speciale.
Escaladă și rapel controlat – Învățăm să facem noduri, să utilizăm corzi și echipamente conexe, să ne cățărăm și să coborăm un versant, sigur și eficient.
Orientare & Treasure Hunt – Navigăm în natură cu ajutorul hărților, utilizăm busola, descoperim indicii și … găsim comoara.
Activități artistice și creative incluse în programul zilnic – Artă decorativă, modelaj, face painting, bijuterii handmade, origami.
Jocuri / Party / Concursuri outdoor

Nu rata un program excelent pentru copilul tău în această vară. Învățăm lucruri noi, descoperim natura, lucrăm în echipă și ne distrăm pe cinste. Te așteptăm și pe tine la SUMMER ADVENTURE CAMP, în Vatra Dornei!

EUROSKI TEAM

ski@euroski.ro
summer@euroski.ro

Articole de interes


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina