»  »  » Parc de aventuri Escalada Gura Humorului
 Cazare Bucovina  Gura Humorului 34 3287012
Nu sunt păreri

Parc de aventuri Escalada Gura Humorului

Previous Image
Next Image


Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

Distractie la inaltime intr-un peisaj idilic: Parcul de Aventuri din Gura Humorului este exact locul potrivit pentru aventurierii tineri si adultii tineri in suflet. Parcul ofera distractie si emotii la inaltime in aer liber. Abilitatea corporala, concentrarea si autodepasirea sunt cerute si dezvoltate.

Fie ca sunteti cu familia, firma sau clasa dvs. cele cinci trasee (cu obstacole si provocari) sunt practicabile si fara abilitati speciale sau cunostinte anterioare si sunt disponibile pentru toata lumea incepand cu 8 ani si cu inaltime minima de 120 cm.

Angajatii nostri va vor instrui cu privire la tehnicile de siguranta, apoi se impune principiul propriei sigurante. Complexul este mereu ingrijit de o persoana specializata.

Parcul de Aventuri se afla la o distanta de 3 minute cu masina sau 15 minute pe jos de centru si gara Statiunii Turistice – Gura Humorului.

Locurile de parcare sunt disponibile in imediata apropiere.

Pentru toti cei care se plimba cu placere in natura si in aer liber, dar care nu vor sa piarda sprijinul de sub picioare, exista noul nostru complex de minigolf cu 18 piste. Si aici puteti demonstra dexteritate si coordonare si sa supravegheati in acelasi timp familia si prietenii catarandu-se in parcul de aventuri.

Preţuri
Adulti de la 16 ani: 16 RON
Copii de la 6 ani: 13 RON

Pretul include prezenta pentru 90 minute, chiria echipamentului complet, fisa de instructiuni si suport de scris.

Orarul este acelasi cu cel al parcului de aventuri.

 

6 trasee distincte cu grade de dificultate diferite

Acest parc de aventuri are la dispozitie sase trasee cu grade crescatoare de dificultate fiecare cu cate 8 pana la 17 statiuni.

Incepeti cu PIN TONIC, traseul cel mai usor (galben) si obisnuiti-va cu senzatia la inaltime in aer liber. Catarati-va apoi pe traseul ceva mai dificil (verde) GREEN UPsi ajungeti la traseul (tot verde) FAUNATOOL.

Intre timp copacii si funiile au ajuns prietenii dvs. si puteti aborda urmatorul nivel de dificultate: ARBOLOGIC, calea cea mai lunga a parcului cu 16 obstacole (albastru).

Si pentru ca inca nu v-ati saturat, puteti indrazni in final sa faceti traseulHERCULIS (rosu), ruta cea mai scurta dar cea mai grea cu o tiroliana de 53 m.

Nou! Voinicii care nu au implinit 8 ani dar au mai mult de 4 ani se vor putea aventura pe traseul mov SPIDERMAN.

Parc De Aventuri Escalada Gura Humorului (foto 9457)

Articole de interes


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina