»  »  » Parapanta Suceava
 Cazare Bucovina  Suceava 74092
Nu sunt păreri

Parapanta Suceava


Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

Asociaţia Sportivă de Zbor cu Parapanta Cumullus are ca scop organizarea şi legalizarea zborului cu parapanta şi motoparapanta în zona Sucevei având un rol dublu de şcoală de zbor şi de club sportiv.

Şcoala de zbor beneficiază de numeroase resurse materiale, informaţionale şi logistice pentru instruirea participanţilor la curs. Prioritatea activităţii de instruire o reprezintă în primul rând siguranţa şi securitatea tuturor persoanelor implicate în activitatea de zbor precum şi obţinerea de performanţe sportive. Cursurile se organizeaza în toată perioada anului fără zăpadă (lunile martie-octombrie), cursanţii beneficiind atât de pregătire teoretică cât şi practică. Cursurile se adresează tuturor persoanelor de peste 16 ani, cu o bună condiţie de sănătate.

Pentru acei care nu s-au decis sa urmeze un curs, Cumullus organizeaza zboruri de agrement (în dublă comandă), garantând o senzaţie unică, în condiţii de siguranţă maximă.

În cadrul clubului, funcţionează şi un compartiment tehnic ce se ocupă de întreţinerea şi reparaţii ale echipamentelor de zbor, precum şi un mic magazin cu produse specifice acestei activităţi sportive.

Un alt serviciu pe care il pune la dispozitie Cumullus îl reprezintă zborurile cu caracter publicitar cu motoparapanta. Practic o parapantă cu o suprafata de peste 20 metri pătraţi poate fi inscripţionată şi poate zbura deasupra oricărei zone se doreşte.

strada Cernăuţi, numărul 11, Suceava

tel 0724 501 175

Articole de interes


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina