»  »  » Patinoar Arinis
 Cazare Bucovina  Gura Humorului 1362912
Nu sunt păreri

Patinoar Arinis

info heading

info content

Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

Complexul de Agrement Ariniş din Gura Humorului pune la dispoziţie sucevenilor, dar şi turiştilor din întreaga ţară o ofertă extrem de variată pentru petrecerea timpului liber.

Complexul este situat in incinta unui parc dendrologic de aproximativ 30 hectare, pe malul stâng al râului Moldova, accesul făcându-se din DN 17 pe şoseaua de centură Mihail Kogâlniceanu, strada Mihai Eminescu, iar apoi pe Aleea Arinis.
Complexul de agrement Ariniş pune la dispoziţie o piscină acoperită de dimensiuni olimpice, două bazine de înot exterioare (unul destinat adulţilor şi unul pentru copii), o sală de sport modernă multifuncţională, un patinoar natural utilizat în perioada sezonului cald pentru role, şase terenuri de sport (pentru tenis câmp, volei, fotbal, handbal şi baschet).

De asemenea, aleile înguste şi liniştite pot fi folosite de turişti pentru trekking, nordik walking sau ciclism. În imediata apropiere a complexului se poate practica trekking cu tiroliana sau rapel, precum şi ciclism montan pe trasee cu diverse grade de dificultate, alpinism la Piatra Şoimului, offroad, motocross sau ATV, paintball sau tir cu arcul.

De precizat că pe malul drept al râului Moldova turiştii au la dispoziţie telescaunul ce deserveşte pârtia de schi Şoimul, care poate oferi pe un traseu de aproximativ 1,5 kilometri o privelişte panoramică a oraşului Gura Humorului.
Turiştii pot beneficia şi de servicii de calitate de cazare şi masă, oferite de Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului Gura Humorului, sau pot opta pentru zona de campare de pe malul drept al râului Moldova.

Contact: 0740 475 408 ( Dani )

Articole de interes


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina