»  »  » Păstrăvăria Izvor Pojorâta
 Cazare Bucovina  Pojorâta 288148
3 Comentarii

Păstrăvăria Izvor Pojorâta


Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

Pe paraul Valea Putnei, din localitatea cu acelasi nume, este amplasata o pastravarie apartinand Ocolului Silvic Pojorata. Pastravaria produce pastrav pentru consum si puieti pentru popularea apelor de munte, oferind un bogat fond piscicol: pastrav, mreana, boisten.

Pastravaria Izvor este amplasata pe drumul spre Varful Rarau, in comuna Pojorata, la cca 5 km distanta de centrul comunei. Punem la dispozitia dumneavoastra pastrav, cobze de pastrav afumat in cetina de brad si nu in ultimul rand o gama diversificata de preparate din pastrav, la restaurantul care va fi dat in folosinta.

Articole de interes


3 păreri despre Păstrăvăria Izvor Pojorâta

 1. volo 28 decembrie 2016 la 9:36

  Daca ar face si un site, cu rezervari si cu NUMAR DE TELEFON, ar fi si mai bine… mergi acolo si stai pe sub usa ca e super aglomerat

  Răspunde
 2. Magda 2 august 2014 la 14:53

  Ambianta, mancare, serviciu excelente! Si curatenie brici! Daca vreti sa gustati un fel special de pastrav-garantat proaspat:) si sunteti prin Bucovina, aceasta pastravarie este unul din cele mai nimerite locuri! Iar papanasii cu smantana si dulceata de afine adevarate.. Uiti instantaneu cate calorii au!

  Răspunde
 3. Maria 29 aprilie 2014 la 11:36

  Foarte frumos!
  As dori sa cumpar cateva cobze cu pastrav afumat,si niste pastrav proaspat.
  Imi puteti spune,pretul,sau sa-mi dati un nr de tel ptr contact?
  Multumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina