»  »  » Echitatie Vatra Dornei
 Cazare Bucovina  Vatra Dornei 2 116393
2 Comentarii

Echitatie Vatra Dornei

Previous Image
Next Image


Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

Existenta centrelor ecvestre pentru turisti aparute in Romania zilelor noastre in majoritatea zonelor cu interes turistic a determinat ca si numarul practicantilor acestui sport sa creasca pe masura. Astfel, au inceput veni si in Vatra Dornei persoane bine initiate in tainele acestui frumos sport, dornice de escapade mai lungi care sa ofere senzatii mai tari si cat mai multa adrenalina. In context, si piata turistica locala s-a adaptat acestor cerinte mai deosebite, s-au creat tot felul de trasee care mai de care mai spectaculoase. Se organizeaza deplasari pe la stanele de pe Suhard si Ousoru unde experienta unei iesiri in noapte se poate solda cu tot felul de luminite rosii si ciudate, desinderi pe la schituri indepartate, dormitul in corturi samd.
Exista la aceasta ora operatori turistici priceputi, cai si echipamente pe masura. Ptr turistii participanti la astfel de trasee, prima senzatie va fi probabil aceia de durrere de picioare (depinde de antrenamentul fiecaruia), apoi in rest, nenumarate amintiri. Placute desigur. Daca pana acum cerinta traseelor scurte a a stat in topul preferintelor turistice, se pare ca in ultima vreme se contureaza o tendinta tot mai clara si mai numeroasa pentru petrecerea mai multor ore pe cal pe traseele montane mereu mai dificile ale zonei.

Cei dornici de astfel de pachete, pot opta ptr escapadele ecvestre lungi, la care totusi senzatiile si pretul difera.

Articole de interes


2 păreri despre Echitatie Vatra Dornei

  1. MUNTEANU MARIUS 10 aprilie 2014 la 23:38

    Sunt interesat daca in perioada 11-13 iulie gasim de inchiriat 2 camere pt 2 familii si o oferta de preturi la serviciile oferite multumim

    Răspunde
  2. Cabana De Vis Catalina 7 decembrie 2013 la 9:43

    Buna seara. Va sintem recunoscatori daca ne puteti lasa si noua o oferta de programe si preturi. Va multumim! Spor maxim!

    Răspunde

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina