»  »  » Echitatie Forest Ecvestru Sucevita
 Cazare Bucovina  Sucevița 3 80272
Un comentariu

Echitatie Forest Ecvestru Sucevita

Previous Image
Next Image


Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

Parte a Complexului Turistic Forest Ecvestru Sucevita, herghelia din cadrul acestuia se afla situata pe DN17A la 200 de metri pe partea stanga a drumului dupa ce ati intrat in Sucevita dinspre Radauti si la 3 km dupa Manastirea Sucevita pe partea dreapta a drumului DN17A daca veniti dinspre Campulung Moldovenesc, Moldovita.
Complexul turistic Forest Ecvestru Sucevita va ofera posibilitatea de a invata sau a practica calaria sub directa supraveghere a instructorilor nostri.
Veti avea posibilitatea de a descoperi cai din diverse rase cu diverse utilizari, dar in special veti putea admira caii de sport WESTFALEN, HOLTEINER, OLDENBURGER SPRINGFERD dar si pe cei LIPITAN sau FRIZIAN.
Pentru copiii dumneavoastra si nu numai un punct de atractie il vor constitui poneii care pot fi calariti de catre cei de varste mici.
Lectiile de calarie se pot desfasura atat in manejul deschis dar si in cel inchis astfel incat vremea nu va avea importanta in desfasurarea lor. Va pot fi prezentate spectacole de dresura si sarituri peste obstacole si de asemenea se pot organiza plimbari cu trasura sau sania in functie de anotimp.

Servicii oferite

  • sedinta calarie initiere-agrement: 30 lei/persoana
  • sedinta calarie avansati: 60 lei/persoana
  • sedinta calarie ponei: 20 lei/persoana
  • plimbare trasura 1 ora: 200 lei/ora
  • prezentare cai si mod de lucru: 10 lei/persoana

Cu programare pentru grupuri de minim 5 persoane pot fi organizare spectacole de calarie, dresaj cai si ponei, sarituri peste obstacole (30 lei/persoana).

Va asteptam la noi cu cea mai mare placere !

Articole de interes


O părere despre Echitatie Forest Ecvestru Sucevita

  1. MUNTEANU MARIUS 10 aprilie 2014 la 23:36

    Sunt interesat daca in perioada 11-13 iulie gasim de inchiriat 2 camere pt 2 familii si o oferta de preturi la serviciile oferite multumim

    Răspunde

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina