»  » Webcam comuna Stroieşti
 Bucovina  Stroiești 36866135  ON
Un comentariu

Webcam comuna Stroieşti

Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina
Montaj asigurat de
IP CCTV - Sisteme de supraveghere video

Galerie foto ultimele 24 ore

Articole de interes


Comuna Stroieşti este situată în partea vestică a municipiului Suceava , aproximativ între paralele 47 34 ‘şi 47 39′ latitudine nordică şi între meridianele 26 05′ şi 26 10’ longitudine estică , la o distanţă de 12 km.

Se întinde pe o distanţă de aproximativ 9 km. de la Nord spre Sud , fiind întretăiată de 3 pâraie care curg de la Nord spre Sud şi se revarsă apele Şomuzului din satul Liteni.
Se mărgineşte spre Sud cu satul Liteni ce aparţine comunei Moara spre Nord cu comuna Todireşti şi Bălăceana, la vest cu comuna Ilişeşti şi C. Porumbescu iar la est cu comuna Şcheia .
În partea de nord comuna este străbătută de pâraiele Ilişasca şi Bălaceana , care se reunesc pe teritoriul satului Vîlcelele formând pârâul mare Bălaceana care se varsă în râul Suceava dupa care parcurge o distanţă de 6 km.

Prima atestare documentară apare într-un manuscris emis de Alexandru cel Bun, în Suceava, la 3 iunie 1429.
Comuna Stroieşti are o suprafaţă de 36,88 km², ceea ce reprezintă 0,43 % din suprafaţa judeţului Suceava, cu o populaţie de 3403 locuitori în anul 2009 . Comuna Stroieşti este străbătută de calea ferată Suceava-Vatra Dornei, de DN 17 Suceava-Vatra Dornei, de DJ 209 D Dărmăneşti – Liteni , şi alte drumuri comunale ce fac legătura cu localităţile învecinate.

Primăria comunei Stroieşti

O părere despre Webcam comuna Stroieşti

  1. Florin 25 august 2016 la 15:21

    Nu au fost pazite cu strasnicie de paznicii comunali,(pardon,de agentii de securitate) si sau dus.
    In alta campanie electorala,odata cu impartirea de ulei ranced si pui morti de moarte buna,poate or sa faca si niste bancute,asa ca pantru agentii de securitate curiosi.

    Răspunde

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina