»  » World Snow Day
 Bucovina  Vatra Dornei 36750
Nu sunt păreri

World Snow Day


Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

Ziua Mondială a Zăpezii (World Snow Day), o zi specială dedicată sporturilor de iarnă şi distracţiei pe pârtie, va avea loc duminică, 18 ianuarie 2015, la Vatra Dornei. Evenimentul este organizat de Şoala de schi Euroski Vatra Dornei şi Primăria Vatra Dornei.

Ca în fiecare an, din program nu vor lipsi lecţiile gratuite de schi sau snowboard, cu monitori atestaţi, miniconcursuri de schi sau jocuri pe zăpadă.

World Snow Day este un festival mondial pentru copii şi familiile acestora, care reuneşte toată industria mondială de sporturi pe zăpadă. Este deschis pentru oricine, atât pentru cei care au descoperit activităţile pe zăpadă, cât şi pentru cei ce doresc să o facă, având menirea de a populariza activităţile recreative pe zăpadă, de a atrage noi copii şi tineri şi de a genera informaţii utile celor ce participă deja la diferite activităţi pe zăpadă.

Petru Grigoraş, directorul şcolii oficiale de schi a staţiunii Vatra Dornei, ne-a declarat: “World Snow Day este un eveniment care se desfăşoară concomitent pe întreg mapamondul, sub patronajul Federaţiei Internaţionale de Schi (FIS) şi reprezintă o şansă de a explora, de a te bucura şi de a experimenta zăpada. Evenimentul este deschis atât pentru cei care au descoperit activităţile pe zăpadă, cât şi pentru cei ce doresc să o facă. Doritorii pot beneficia de lecţii gratuite de schi şi snowboard, echipament de schi gratuit pentru copii, snowtubing gratuit pentru copii, teleschi gratuit (pârtia Veveriţa), jocuri şi concursuri. Vino să participi la un eveniment mondial care celebrează zăpada!”

SURSA: http://www.monitorulsv.ro/

Articole de interes


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina