»  »  » Ziua Mondiala a Zapezii la Vatra Dornei
 Cazare Bucovina  Vatra Dornei 23660
Nu sunt păreri

Ziua Mondiala a Zapezii la Vatra Dornei


Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

ZIUA MONDIALA A ZAPEZII – 20 ianuarie 2013.

349 de locatii din 39 de tari sarbatoresc alaturi de noi. Vino si tu la World Snow Day – Vatra Dornei sa te bucuri de lectii de schi si snowboard gratuite, echipament gratuit, teleschi gratuit si multe alte surprize.
Copiii cu varste cuprinse intre 4 si 6 ani pot participa la cursa mascotelor pe schiuri. Costumele si schiorii vor primii premii surpriza.

Un eveniment al Federatiei Internationale de Schi celebrat la EUROSKI – Scoala de Schi Vatra Dornei (FIS Official Organiser).
Partener Oficial: Primaria Municipiului Vatra Dornei.
Parteneri: Centrul Inchirieri si Snowtubing BANU, Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti Suceava, Orion Media.

Inscrieri si detalii: EUROSKI Vatra Dornei (Partia PARC).

În România, printre localităţile în care se organizează World Snow Day 2013 va fi şi staţiunea Vatra Dornei. Începând cu ora 10.00, pe pârtia “Parc” din Vatra Dornei, iubitorii sporturilor de iarnă vor putea lua lecţii gratuite de schi şi snowboarding, vor putea face snowtubing, vor putea participa la concursuri de schi sau la jocuri distractive pe zăpadă, sau vor putea admira demonstraţiile de snowboarding şi de schi realizate de instructorii de schi.
Aşa cum am aflat de la Petru Grigoraş, directorul Şcolii de schi “Euroski”, pe lângă facilităţile enumerate mai sus şi care se adresează tuturor celor care ajung pe pârtia “Parc” din Vatra Dornei, vor fi organizate şi concursuri pentru schiorii avansaţi, dar şi pentru începători, concursuri de schi pentru copii, un carnaval pe schiuri şi multe alte surprize. Toate persoanele antrenate în diverse activităţi sportive vor primi diplome de participare semnate de preşedintele Federaţie Internaţionale de Schi.
Petru Grigoraş a declarat: “Fiecare activitate din cadrul World Snow Day – Vatra Dornei durează o oră, cu excepţia celor specificate altfel în program. Se pot înscrie la activităţi copiii şi părinţii acestora, indiferent de vârstă. Participarea la lecţiile de schi sau snowboard, cu monitori atestaţi, se face cu programare prealabilă la sediul Şcolii de Schi Vatra Dornei, pârtia .Vă aşteptăm în Vatra Dornei la o zi memorabilă pe zăpadă.”
Primii care au adus acest eveniment mondial în România au fost reprezentanţii “Euroski” – şcoala de schi a staţiunii Vatra Dornei, organizator oficial al World Snow Day, şcoala fiind acreditată de Federaţia Internaţională de Schi.
Conform site-ului oficial www.world-snow-day.com, anul acesta Ziua Mondială a Zăpezii va fi sărbătorită la Păltiniş, Azuga, Predeal, Buşteni, Cavnic şi Vatra Dornei.
În judeţul Suceava, evenimentul de duminică este organizat cu sprijinul Primăriei municipiului Vatra Dornei, Serviciului Salvamont şi al Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi Suceava, Orion Media şi Aqua Carpatica.

Articole de interes


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina