»  »  » Zilele Radautiului 2013
 Cazare Bucovina  Rădăuţi 43871
Nu sunt păreri

Zilele Radautiului 2013


Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

Zilele Municipiului Rădăuţi vor fi sărbătorite în acest an în perioada 4-7 iulie şi vor avea un program diversificat. Pe agenda şedinţei extraordinare de astăzi a deliberativului local se află un proiect de hotărâre care cuprinde programul acestor manifestări.

Program

Joi, 4 iulie – este programată o şedinţă festivă, iar la Casa Municipală de Cultură Rădăuţi oficialităţile locale vor saluta grupurile participante la Festivalul Internaţional de Folclor „Arcanul”, ediţia a XXII-a. După-amiază, la baza sportivă municipală, va avea un concurs adresat tuturor categoriilor de vârstă.

Vineri, 5 iulie, de la ora 10.00, la sediul Bibliotecii Municipale „Tudor Flondor”, primarul municipiului, Aurel Olărean, va da mâna cu reprezentanţii formaţiilor participante la Festivalul „Arcanul” şi le va adresa urări de bun venit. Imediat după acest moment sunt programate vernisajele a două expoziţii, la Galeriile de Artă şi la Muzeul Etnografic „Samoil şi Eugenia Ioneţ”. Parada cântecului, dansului şi portului popular cu formaţiile participante la Festivalul Internaţional de Folclor „Arcanul” va începe de la ora 18.00, iar apoi va urma spectacolul artistic cu formaţiile participante la festival.

Sâmbătă, 6 iulie –  organizatorii manifestării au pregătit competiţii sportive, interesul cel mai mare fiind pentru cea de tenis de masă, de la Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă”. De la ora 17.00, pe scena Festivalului „Arcanul” vor evolua formaţiile din străinătate. Un moment aşteptat al serii de sâmbătă este spectacolul de muzică live susţinut de câteva vedete din ţară. La ora 24.00, rădăuţenii prezenţi în centrul municipiului vor avea parte de un foc de artificii.

Duminică, 7 iulie –  parada cântecului, dansului şi portului popular, care va marca închiderea Festivalului „Arcanul”.

Articole de interes


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina