»  »  » Bucovina MTB Maraton 2015
 Bucovina  Gura Humorului 30862
Un comentariu

Bucovina MTB Maraton 2015


Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

 

Aventura in Bucovina. Una din cele mai pitoresti regiuni din Romania, tinutul locuit candva de zimbri, Bucovina pastreaza inca puritatea si farmecul unei naturi putin atinse de om. Drumurile dacilor liberi, ale razesilor si ostasilor, continua sa fie folosite de localnici si de iubitorii de natura la picior si, de mai putina vreme, pe doua roti.

 

Bucovina MTB Maraton, propus de Bucovina Outdoor, are ca punct de plecare baza partiei Soimul. Traseul atinge puncte de belvedere, parcurge locuri pitoresti, urmeaza crestele obcinilor care marginesc depresiunea Humor, sau albiile principalelor cursuri de apa ale zonei: raul Moldova si paraiele Voronet si Humor. Punctele de belvedere ofera perspective asupra zonei, cu versanti impaduriti si pasuni, a vailor si asezarilor bucovinene.

 

INSCRIERI LA FATA LOCULUI
Inscrierile la fata locului vor fi realizate doar in limita locurilor disponibile. Va rugam sa achitati taxa aferenta rezervarii pana in momentul inchiderii inscrierilor online pentru a beneficia de pretul rezervat.
INSCRIEREA COPIILOR IN CURSA FAMILY
Cursa este restrictionata, fiind permisa doar inscrierea copiilor intre 10 si 13 ani. Fiecare copil poate participa numai insotit de un adult, al carui timp nu conteaza la intocmirea clasamentului probei. Doar copiii trebuie sa aiba cont Riders Club si sa se inscrie in eveniment, adultii avand doar calitatea de insotitor, fara a plati taxa de inscriere si fara a primi numar cu cip de cronometrare. Pachetul de start poate fi ridicat doar de catre adult.
TOMBOLA
Toti riderii inscrisi la eveniment pot participa la tombola evenimentului, unde pot castiga premii oferite de sponsorii & partenerii evenimentului. Tragerea la sorti va avea loc la finalul evenimentului si este adresata doar celor prezenti la fata locului.
DETALII: http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/bucovina-mtb-maraton-2015#traseu

Articole de interes


O părere despre Bucovina MTB Maraton 2015

  1. Betsey 20 iulie 2016 la 1:19

    I was so confused about what to buy, but this makes it unsnedtardable.

    Răspunde

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina