»  »  » Bucovina Air Show 2015
 Bucovina  Suceava 31770
Nu sunt păreri

Bucovina Air Show 2015


Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

Ediţia de anul acesta a Bucovina Air Show va avea loc în data de 29 august. Consilierii judeţeni urmează să aprobe în prima şedinţă un proiect pentru organizarea show-ului aviatic din Suceava. Bucovina Air Show 2015 va fi organizat de Consiliul Judeţean Suceava împreună cu Regia Autonomă Aeroportul „Ştefan cel Mare”, Ministerul Apărării Naţionale, Aeroclubul României, SC Iacării Acrobaţi SRL şi Bucovina Fly Club Suceava. Cheltuielile pentru organizarea ediţiei de anul acesta sunt estimate la 120.000 de lei, bani alocaţi din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Suceava. Bucovina Air Show 2015 va fi organizat în imediata apropiere a aeroportului, respectiv pe terenul Centrului Economic Bucovina. Pentru ediţia de anul acesta, organizatorii promit atât evoluţii spectaculoase de înaltă acrobaţie cu avioane şi planoare, dar şi zboruri de agrement şi alte spectacole şi atracţii pentru copii şi adulţi.

Prima ediţie a Bucovina Air Show a fost organizată în anul 2012, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de existenţă a Aeroportului „Ştefan cel Mare”. În cadrul primelor trei ediţii, pe aeroportul sucevean au putut fi admirate acrobaţii aeriene ale echipei naţionale „Hawks of Romania” şi ale formaţiilor „Vulturii Tricolori” şi „Iacării Acrobaţi”, salturi în tandem cu paraşuta, zboruri de agrement şi de prezentare cu aeronave ultrauşoare, inclusiv elicoptere şi avioane cu reacţie din dotarea Ministerului Apărării Naţionale, întreceri de maşini şi motociclete, demonstraţii de carting, dar şi expoziţii de avioane şi de maşini.

Fără doar şi poate, cea mai reuşită ediţie a Bucovina Air Show a fost cea de anul trecut, când mii de suceveni au venit să vadă spectacolele aviatice susţinute de unii dintre cei mai buni piloţi din România. Cel mai spectaculos moment al ediţiei de anul trecut a fost cel oferit de Iacării Acrobaţi, show-ul aviatic cuprinzând atât acrobaţii aeriene de înaltă clasă, cât şi efecte pirotehnice. Programul complet al ediţiei de anul acesta al Bucovina Air Show urmează să fie anunţat în perioada următoare de organizatori.

SURSA : www.monitorulsv.ro

Articole de interes


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina