»  » BUCOVINA ROCK CASTLE 2015
 Bucovina  Suceava 37280
Nu sunt păreri

BUCOVINA ROCK CASTLE 2015


Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

Festivalul International BUCOVINA ROCK CASTLE, editia a V-a – 2015, inchinat memoriei Voievodului Petru Musat, ctitorul Cetatii si al targului Sucevei, infiintat, cu sprijinul trupelor TOY MACHINES si RELATIVE, in colaborare cu LUNA AMARa, de CENTRUL CULTURAL “BUCOVINA” si MUZEUL BUCOVINEI, institutii de cultura ale CONSILIULUI JUDETEAN SUCEAVA se va desfasura, in perioada 20-22 august 2015, la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Scena festivalului va constitui o mare surpriza, avand si segmente mobile, care culiseaza pe vertical, ecran cu leduri, o puzderie de efecte speciale si un continuu joc de lasere, care se va vedea pe cerul noptii pana departe. Cetatea Sucevei, refacuta pana la a reprezenta un capitol tulburator de istorie romaneasca, poate fi vizitata in baza bratarii de acces la festival, care reprezinta, in fond, un bilet de vizitare, iar ocazia nu ar trebui ratata de nimeni.

Ca in fiecare an, la festival isi face debutul si o trupa suceveana de certa perspectiva, vara anului 2015 marcand debutul trupei ERA DECAY.

Programul Festivalului International BUCOVINA ROCK CASTLE, editia a V-a – 2015, cu desfasurare in serile de 20, 21 si 22 august, intre orele 19:00-24:00, cuprinde, fara o ordine prestabilita (evolutia trupelor in festival se va sti abia in ziua respectiva), urmatoarele trupe:

Joi, 20 august 2015

VADER (Polonia)
GOD
TOY MMACHINES
BREATHLAST
ERA DECAY

Vineri, 21 august 2015

ZDOB ŞI ZDUB (Moldova)
DUBIOZA KOLEKTIV (Bosnia)
LUNA AMARĂ
TRAVKA
BASSKA

Sâmbătă, 22 august 2015

ALTERNOSFERA (Moldova)
JAN AKKERMAN & BAND (Olanda)
GRIMUS
RELATIVE
PINHOLES

Pretul biletelor din acest an – bratari inseriate si fiscalizate, de culori diferite pentru fiecare seara de spectacol si care reprezinta, in fond, bilete de vizitare a Cetatii – va fi: 3 lei/seara – pentru elevi si studenti si, respectiv, 12 lei/seara pentru adulti.

Articole de interes


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina