»  »  » Parc de aventuri Escalada Gura Humorului
 Cazare Bucovina  Gura Humorului 2 14264
Nu sunt păreri

Parc de aventuri Escalada Gura Humorului

Parc de aventuri Escalada Gura Humorului
Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

Distractie la inaltime intr-un peisaj idilic: Parcul de Aventuri din Gura Humorului este exact locul potrivit pentru aventurierii tineri si adultii tineri in suflet. Parcul ofera distractie si emotii la inaltime in aer liber. Abilitatea corporala, concentrarea si autodepasirea sunt cerute si dezvoltate.

Fie ca sunteti cu familia, firma sau clasa dvs. cele cinci trasee (cu obstacole si provocari) sunt practicabile si fara abilitati speciale sau cunostinte anterioare si sunt disponibile pentru toata lumea incepand cu 8 ani si cu inaltime minima de 120 cm.

Angajatii nostri va vor instrui cu privire la tehnicile de siguranta, apoi se impune principiul propriei sigurante. Complexul este mereu ingrijit de o persoana specializata.

Parcul de Aventuri se afla la o distanta de 3 minute cu masina sau 15 minute pe jos de centru si gara Statiunii Turistice – Gura Humorului.

Locurile de parcare sunt disponibile in imediata apropiere.

Pentru toti cei care se plimba cu placere in natura si in aer liber, dar care nu vor sa piarda sprijinul de sub picioare, exista noul nostru complex de minigolf cu 18 piste. Si aici puteti demonstra dexteritate si coordonare si sa supravegheati in acelasi timp familia si prietenii catarandu-se in parcul de aventuri.

Preţuri
Adulti de la 16 ani: 16 RON
Copii de la 6 ani: 13 RON

Pretul include prezenta pentru 90 minute, chiria echipamentului complet, fisa de instructiuni si suport de scris.

Orarul este acelasi cu cel al parcului de aventuri.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina

InBucovina.ro

Fii la curent cu noutăţile pe InBucovina.ro !