»  »  » Păstrăvăria Izvor Pojorâta
 Cazare Bucovina  Pojorâta 201606
3 Comentarii

Păstrăvăria Izvor Pojorâta


Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

Pe paraul Valea Putnei, din localitatea cu acelasi nume, este amplasata o pastravarie apartinand Ocolului Silvic Pojorata. Pastravaria produce pastrav pentru consum si puieti pentru popularea apelor de munte, oferind un bogat fond piscicol: pastrav, mreana, boisten.

Pastravaria Izvor este amplasata pe drumul spre Varful Rarau, in comuna Pojorata, la cca 5 km distanta de centrul comunei. Punem la dispozitia dumneavoastra pastrav, cobze de pastrav afumat in cetina de brad si nu in ultimul rand o gama diversificata de preparate din pastrav, la restaurantul care va fi dat in folosinta.

Articole de interes


 • volo

  Daca ar face si un site, cu rezervari si cu NUMAR DE TELEFON, ar fi si mai bine… mergi acolo si stai pe sub usa ca e super aglomerat

 • Magda

  Ambianta, mancare, serviciu excelente! Si curatenie brici! Daca vreti sa gustati un fel special de pastrav-garantat proaspat:) si sunteti prin Bucovina, aceasta pastravarie este unul din cele mai nimerite locuri! Iar papanasii cu smantana si dulceata de afine adevarate.. Uiti instantaneu cate calorii au!

 • Maria

  Foarte frumos!
  As dori sa cumpar cateva cobze cu pastrav afumat,si niste pastrav proaspat.
  Imi puteti spune,pretul,sau sa-mi dati un nr de tel ptr contact?
  Multumesc!

Cazare în Bucovina