»  » Webcam Rădăuţi
 Bucovina  Rădăuţi 227458417  ON
10 Comentarii

Webcam Rădăuţi

Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina
ROMFOUR - Transport de persoane si colete
Montaj asigurat de
IP CCTV - Sisteme de supraveghere video

Galerie foto ultimele 24 ore

Articole de interes


Orasul Radauti este caminul unde si-au gasit adapostul mai multe etnii de-a lungul secolelor, iar astazi inima, gandul şi sufletul mai multor generatii isi dau intalnire in speranta crearii unui arc peste timp, in care generatii trecute si viitoare se regasesc.
Data de 6 iulie este ziua oficială a municipiului, in amintirea primului document istoric, din anul 1413, de pe vremea lui Alexandru cel Bun, in care apare denumirea de Radauti.

In 1819 Radautiul a primit certificatul de „targ”, în 1852 a trecut la rangul de „oras”, în 1854 se numea „centru districtual”, intre 1854 şi 1944 a fost capitala de judet, iar între 1952 şi 1968 a fost sediu de raion in cadrul judetului Suceava.
Perioada 1968-1990 a insemnat pentru Radauti o perioada de inflorire, de dezvoltare accentuata devenind principala zona, dupa municipiul Suceava, ca importanta economica, turistica, suprafata si numar de locuitori, incununata de conferirea statutului de „municipiu”.

Chiar în zona centrala, orasul isi etaleaza principalele sale obiective turistice, plasate intr-un cadru arhitectonic aparte, ceea ce a facut ca Radautiul sa capete faima unei asezari urbane pitoresti.

 • Adrian

  In sfarsit merge camera web.mai vad din cand in cand cate un colt de acasa.

  • ichim

   De ce nu aveti camerele in functie. Ingrijitiva daca le ati montat e pacat radauti, siret etc.Pacat pentru o zona exceptionala .pacat ,pacat ,,,,,

  • oltean

   Cumde tu vezi si noi nu?

   Alo, bucovinenilor, camerele, va rugam!

 • lucica

  sa se repare camera !!!

  • da la iasi e pe digi deci nu tu ai pus

 • seb

  reparati camera , nu merge de mai bine de 4 luni, putin interes va rog nu dati dovada ca sunterti romanu autentici

 • A luat olarelu camera cu el sa-si vada obstea pastorita de cei fara apucaturi dictatoriale, sau sa ramana cu ceva amintiri din pelerinajul organizat de dna?

 • coca

  reparati camera web sa putem si noi vedea orasul

 • Mihai

  Ba baieti, mai stergeti si voi camera aia ca nu vedem nimic…nu de alta dar nu ninge peste tot pe unde suntem noi 🙂

 • Mihai

  Bucovina, draga mea Bucovina, trezeste-te ca te calca strainii in picioare! Vin acu sa te otraveasca si tu doooormi….eu am inteles ca bucovinenii is calmi, is baieti buni dar BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH vine americanu si-ti otraveste apa de sub casa!!!!!!!!!!!!!!!
  Trezeste-te, te rog!

Cazare în Bucovina