»  » Webcam Pasul Mestecăniş
 Bucovina  Mestecăniș 336252408  OFF
21 Comentarii

Webcam Pasul Mestecăniş

Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina
ROMFOUR - Transport de persoane si colete
Montaj asigurat de
IP CCTV - Sisteme de supraveghere video

Galerie foto ultimele 24 ore

Articole de interes


Pasul Mestecanis, situat de DN 17, in judetul Suceava, se afla in sud-estul Obcinei Mestecanis, la o altitudine de 1.096 m.
Obcinele Bucovinei, cum este denumita intreaga zona, reprezinta mai multe creste muntoase paralele despre care se poate spune ca sunt cele mai spectaculoase de gen din tara.
Pasul Mestecanis este o poarta de legatura intre doua depresiuni: Dornelor si Campulung Moldovenesc, legand practic Transilvania de Moldova.

Pasul este un varf de culme de unde se poate admira un peisaj superb, daca ai noroc si nu e ceata.
DN 17 traverseaza aceasta zona incolacindu-se in zeci de serpentine si oferind celor din masini un spectacol al naturii. Iarna le da mereu de furca soferilor, insa, zapada se depune usor aici, mai mereu se porneste si viscolul, circulatia devenind dificila spre deloc uneori.

 • Ovidiu K

  Faine filmările din dronă.

 • Ştefan-Ionuţ Mîndrilă

  Vrem sa vedem si noi starea drumului daca se poate circula.
  Vrem ca aceasta camera sa fie repornita.
  Peisajele frumose nu le putem vedea din cauza dvs.
  Vreau repornirea camerei din pasul Mestecanis .

 • constantin

  Nu era nevoie de scuze.Eu nu am vrut sa supar pe nimeni, doar sa-mi pun cateva intrebari, mai ales ca oamenii din zona sunt romani si gospodari.Posibil sa fie incadrat la „monumente” si atunci, chiar fara suparare, doar Primaria Pojorata poate face demersurile necesare.Daca nu i-ar interesa mai mult groapa de gunoi.Mai ales, ca a fost reales la C.J. Suceava Gheorghe Flutur, ctitorul acesteia.Dar viata merge inainte.Acum primeaza continuarea ori anularea investitiei incepute la acea groapa.Este de admirat acel domn inginer din Valea Putnei , care de ani de zile, se lupta bietul de el, cu politrucii.Din pacate este cam singur.Sa dea Dumnezeu sa aiba castig de cauza pana la finalul finalului.Iar monumentul….ramane cum s-a stabilit.Dar macar drapelul….

 • Un roman

  Ptr Dl Constantin…Sincer îmi cer scuze dacă ceea ce am afirmat ,par a fi răutăți..Departe de mine acest gând.Insa e la fel de adevărat ca e foarte greu sa schimbi mentalități de genul : sa se facă ,sa se dreagă…As vrea sa apuc ziua când in țara noastră se va spune : hai sa facem..Apreciez disponibilitatea Dvs in sponsorizarea acestei acțiuni si înțeleg ca sunt 400 km distanța.Insa cu o floare…..nu se face primăvara.E totuși un început.Am înțeles însă ca respectivul monument face parte din categoria monumentelor istorice,deci dam cu capul de birocrația noastră tradiționala.Poate un curent puternic de opinie civică o sa reușească sa miște lucrurile..Ptr ca sincer,singur nu am întâlnit decât ..Nu se poate,nu aveți voie,etc etc.Sunt dispus la fel ca Dvs sa contribui cu tot ce e nevoie însă trebuie găsită persoana,firma,ministerul…care are voie si care sa dorească sa facă.Poate si împinsă de la spate.. Dacă știe cineva cum putem mișca lucrurile sa renovam acel monument…aștept idei.

 • constantin

  Stimate domn,fara sa-ti raspund la rautati, i-ti spun doar, ca acel monument se afla la circa patru sute de kilometri de „fata portii mele”.Prin urmare, oricata bunavointa as avea nu pot cara cu un autoturism ciment si piatra pentru reparatiile ce sunt necesare.Dar, uite vin cu o propunere:spune-mi dumneata cui sa trimit contravaloarea materialelor aferente si a mainii de lucru si ma voi conforma.Alfel, vorba multa, saracia romanilor.

 • un roman.

  PTR Dl Constantin….Câțiva saci cu ciment si ceva pietriș se mai găsește in țara asta…si se poate repara crucea si chiar schimba drapelul..însă cu mentalitatea Dvs si a majoritatea conationalilor noștri …de genul : sa vina guvernul sau primăria ..sa mi mature in fata portii..nu se schimba nimic in țara asta. Oare nu va permiteți Dvs si alții care vor sa se implice sa cumpărați acei câțiva saci cu ciment? E ușor sa arați cu degetul..greu e sa te implici si sa miști lucrurile.Altfel…la sfântul așteaptă…

 • Eu

  Pentru ca este ON ,altfel poate vedeam si noi ceva.

  • ovi

   Când reactivați camera ? Este atât de frumos acest pas montan.

 • ovi

  De ce nu mai funcționează camera ?

 • constantin

  Reparati soclul crucii si schimbati drapelul, ca sunteti de rasul lumiiiiiii….

 • constantin

  Oare in toata comuna Pojorata nu se gasesc doi saci cu ciment si opt roabe cu balast s-a se repare garduletul ce imprejmuieste crucea eroilor de pe Mestecanis??Nu-i vorba, ca se vor gasi alti salbatici care sa-l darame.Dar merita incercat.Acea cruce s-a inaltat pentru cinstirea eroilor care s-au jertfit pentru Romania Mare.Dar azi, crucea mai este in Romania?!Dupa steagul decolorat ce flutura parca a paguba, as zice ca nu.Sper sa n-am dreptate.

 • Stefan

  Vrem sa vedem si noi starea drumului daca se poate circula.
  Vrem ca aceasta camera sa fie repornita.
  Peisajele frumose nu le putem vedea din cauza dvs.
  Vreau repornirea camerei din pasul Mestecanis .

 • Valy

  Vrem sa mai vedem si noi niste piesage. De ce nu mai merge camera?

  • Eu

   Nu vrea pixul domnului patron de la Luceafarul

 • Nelu

  Doamne,ce fol de oameni sunteti voi ce construiti o uriasa groapa de gunoi in virf de munte,pe aceste locuri minunate?
  Cred ca nu poate fi decit pedeapsa cu moartea pentru acest genocid al naturii,iar neamul celor ce au aprobat aceasta crima sa fie blestemat in veci.

 • Florin

  Admin,cam lung concediul asta al tau,aproape toate camerele nu functioneaza de mult timp.
  Tu ai o parere buna despre tine,nu-i asa ?

 • Cind ploua , camera este scoasa din priza…

  • Mariana

   Ploua de multe zile,cred ca este un adevarat potop ,mai ceva decit acela a lui tata Noe,asta pentru ca este oprita de mult timp si aceasta camera,pe linga celelante care dorm,impreuna cu admin.

 • Florin

  Una din cele mai bune imagini,daca ar functiona si camera din Vatra Dornei,cea care de la lansare nu a functionat,ar fi excelent.

 • dana

  excelenta imagine uite sa imi mai ostoiesc dorul de plaiurile natale!

 • Lolici Viorica

  M-am nascut si am copilarit la poalele Mestecanisului,de aceea ma bucur sa revad locurile natale!

Cazare în Bucovina