»  » Webcam Gura Humorului
 Bucovina  Gura Humorului 354830359  ON
18 Comentarii

Webcam Gura Humorului

Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina
ROMFOUR - Transport de persoane si colete
Montaj asigurat de
IP CCTV - Sisteme de supraveghere video

Galerie foto ultimele 24 ore

Articole de interes


Orașul Gura Humorului își trage numele de la așezarea sa la gura de vărsare a râului Humor în râul Moldova. În ceea ce privește denumirea râului Humor, una dintre legendele locale vorbește despre trecerea tătarilor pe aceste meleaguri la o dată nedeterminată (posibil în anul 1241), când ploile abundente umflaseră apele pârâului făcând imposibilă trecerea sa. Tătarii au numit această apă „Homor”, ceea ce în limba turanică vorbită de ei înseamnă „repede”. Evoluția în timp a denumirii a dus la transformarea „Homor”-ului în „Humor”. Cu toate acestea, chiar și în prezent, unele persoane vârstnice pronunță „Homor” în loc de „Humor”.

 • ba lume ba, nu va mai intrebati ; de ce nu merge camera? din cauza foamei ba care s-a aciuat pe acolo ,si bietii fundatori sant preocupati de hrana de miine si nu sa mentina o webcam care costa doi lei ;scuze daca am jicnit pe careva.

 • Bună ce se întîmpla cu camera de la humor nu funcționează de ceva timp mi era de folos va mulțumesc anticipat si va rog sa o reparați . O zi buna

 • bradut

  Reclama celor de la ip-cctv a devenit de-a dreptul enervanta: nu mai poate fi „inchisa” si dispare dupa o prea lunga asteptare

 • Călin

  Felicitari administrației locale ptr închiderea iesirii din parcarea de la muzeu si deschiderea celeilalte iesiri din parcare.Asa se rezolva problemele ce le genera fosta iesire.FELICITARI.

 • massimo

  Eu cred că PC-ul meu funcționează bine, pentru că web cam de la Campolung se pote vizionat, pe cand la humor nu se vede nimic! Pentru aceasta Îmi pare atât de rău !!!

 • massimo

  Pacat ca nu mai merge camera web de la Humor de ca te va 2 luni

 • Ptr Conel Gheorghe si Dan Si Silvika :Din păcate nu ați prins adevarata problema din postarile mele.Pe intelesul Dvs va pot spune ca personal nu am nimic cu persoanele care conduc un taxi.in Gura Humorului.Era vorba de cei 7 ani de acasă si de respectul reciproc in trafic.Fuga dupa bani nu le da dreptul sa se considere ,,smecheri” in trafic si bunul simt nu poate fi scuzat de motive de ,,doi bani” .Si apropo ‘s regulile de circulatie nu prevăd exceptii ptr smecheri.O zi buna va doresc si un trafic curat.fara cocalari si smecheri.

 • Vad ca de vreo patru zile iar nu mai functioneaza camera 🙁

 • Da…taximetriștii sunt din nou ,,smecheri”..nu mai fac stânga cand ies din parcarea lor ,mai nou întorc in intersectia de la primărie.Aviz poliției rutiere..nu știu sa existe o clauza specială in Codul Rutier care sa permită întoarcerea in intersectie..Oare e atât de costisitor sa mergeți pana in giratoriu?Dar..asta e viața ..ei sunt ,,istetimea”iar noi restul participantilor la trafic..prostimea…așa ca va rog in numele celor onesti si cu bun simt..nu ne mai jigniti.Demonstrati ca aveți respect si o sa primiti respect ..

 • dan

  stie cineva de ce nu mai merge camera din centru?

 • Oare ce poți aștepta de la taximetriștii? Opresc pe a doua banda,întorc pe linie continua ,stationeaza pe trecerea de pietoni,nu acorda nici un fel de prioritate pe nicăieri Daca ei considera ca au timp sa treacă cu jumătate de masina se baga..nu contează ca ptr jumătatea posterioara a masinii lor..trebuie sa opresti.Asa au devenit ei..ptr ca le merge..Nu doar poliția e de vina..si nu totul e pe șpagă..Oare de ce asteptam sa primim ceva de unde nu putem primi??A refuzat cineva un taxi sau un taximetrist anume in momentul in care vede ca merge ca pe tarlaua lui? Refuza cineva aceste servicii de taxi ..doar ca protest ptr atitudinea lor??si nu numai din trafic..??NU..ptr ca interesul personal e mai sus de interesul general..Si atunci??asteptam …si vrem ca totul sa fie ok..Avem de așteptat…MULT..

 • Marion

  cand ies taxiurile din parcare trebuie sa faca obligatoriu dreapta , e semn, dar acest semn de circulatie e ignorat , fac stinga calcind linia continua , desi in fata lor e Primaria , alaturi sediul politiei .Uite cum se respecta legea , se vede ca spaga e in floare.

  • Călin

   Oare ce poți aștepta de la taximetriștii? Opresc pe a doua banda,întorc pe linie continua ,stationeaza pe trecerea de pietoni,nu acorda nici un fel de prioritate pe nicăieri Daca ei considera ca au timp sa treacă cu jumătate de masina se baga..nu contează ca ptr jumătatea posterioara a masinii lor..trebuie sa opresti.Asa au devenit ei..ptr ca le merge..Nu doar poliția e de vina..si nu totul e pe șpagă..Oare de ce asteptam sa primim ceva de unde nu putem primi??A refuzat cineva un taxi sau un taximetrist anume in momentul in care vede ca merge ca pe tarlaua lui? Refuza cineva aceste servicii de taxi ..doar ca protest ptr atitudinea lor??si nu numai din trafic..??NU..ptr ca interesul personal e mai sus de interesul general..Si atunci??asteptam …si vrem ca totul sa fie ok..Avem de așteptat…MULT..

 • Bilan

  oare de ce nu se da cu sare pe trotuare , ca sa fie curatate ? are nevoie spitalul de pacienti sau popa Nutu de clienti ?

 • Marcu Dumitru

  Foarte buna aceasta idee cu amplasarea de webm live prin oras.Multumim ca asa avem posibilitatea de a vedea si noi cei cu dizabilitati care iarna ne „condamna” sa stam numai in casa!

 • Sorin

  cameraweb s-a oprit , functioneaza numai intre anumite ore ?

 • mirel

  La Vatra Dornei de ce nu functioneza nicio camera?

  • Nelu

   Cum de ce,nu stii,admin este in Spania la capsuni.

Cazare în Bucovina