»  » Webcam Calea Unirii Suceava
 Bucovina  Suceava 180510273  ON
16 Comentarii

Webcam Calea Unirii Suceava

Imaginea anterioara
Imaginea urmatoare


Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina
ROMFOUR - Transport de persoane si colete
Montaj asigurat de
IP CCTV - Sisteme de supraveghere video

Webcam Live

Articole de interes


 • Syl Vyu

  Nu merge camera.

 • Jimmy Ccet

  Ati reorientat camera asa cum am cerut.Multumim !

 • Eugenia

  Schimbati orientarea camerei va rog!
  Vreau sa vad traficul!

 • Jimmy Ccet

  De ce ati schimbat orientarea camerei ? Majoritatea (cred) vor sa vada traficul ,nu parcarea !

 • Ovidiu K

  Ura! Se vede din nou Suceava.

 • Ovidiu K

  De la vântul de ieri. (a fost destul de tare).

  • Jimmy Ccet

   Cred ca tot panza aia este „vinovata”.Au decupat o portiune din ea si se vedea.Probabil vantul a miscat foarte tare panza care a agatat camera si a rasucit-o.

 • Jimmy Ccet

  Uau ! „Jocuri” pe camera web !A cui este instalatia de aer conditonat ?

 • Ovidiu K

  Ups. Cineva a fost pe fază și a rezolvat problema cu pânza din fața camerei. Mersi pentru promtitudine.

 • Ovidiu K

  Na că se supărară și o acoperiră de tot.

 • Sergiu Anton

  Cei care au pus materialul în fața camerei puteau barem să facă o gaură ceva mai mare. E doar o sugestie. Mai vedem și noi Suceava.

 • marcel

  ati speriat domnii …..si au rezolvat problema in stil Romanesc………au eliminato si asa nu se mai supara ca au facut ceva bun ….. in toata lumea functioneaza camerele….poti vedea in orce colt …..dar la noi e produsul prostiei …..si tinerii de azi se conformeaza invataturii prostiei de ce sa apese pe un simplu buton si se bucura strainii si cetatenii tarii noastre …..dar cum in tara noastra nu se promoveaza cultura civilizatia ….ne-o demonstreaza la tv….seara de seara …..si acum si pe net……pacat ca la revolutie s-a dat startul pentru o lume mai bina …..si pacat ca am distrus tot …..pina si putina fericire de-a vedea Suceava in direct…….felicitari dar pacat ca luati bani di taxele platite de cetatenii tarii oriunde s-ar afla ei …..

 • Laatu

  Curatenia in miniparcuri si amenajarea lor, a fost mereu lasata pe ultimul loc si nici nu s-au gasit mijloace de educatie sau legi locale de a-i determina pe mârlanoi sa o pastreze.
  Amenzile daca se da la timp, pot fi un adjuvant, un stimulent pentru pastrarea curateniei… ceea ce este la fel de important.
  Spun asta, deoarece, eu, la fiecare final de saptamana ma gandesc pe unde imi pot plimba prichindelul, astfel incat sa se si joace, dar sa fie si in aer liber, si, in acelasi timp, sa pot si eu sa ma relaxez.
  Am mers in miniparcul de la Universitate si acolo am dat de o adunatura de ciobani necivilizati care ascultau manele pe telefon, date la maxim. Daca i-am rugat sa dea mai incet, ei m-au indemnat sa plec. Se vede ca mi-au stricat ziua, n-ai cum scapa de ei si nici nu sunt pe cale de disparitie, din pacate.
  Pe gazon, alt spectacol!
  Copii mai mici sau mai mari jucau fotbal la greu, tocînd amaritul ala de gazon si țintind din cind in cind, in febra jocului, câte un panou solar.
  Tinerele mamici isi au ca loc de promenada a carucioarelor intregul gazon, nu stiu de ce n-or mai fi bune aleile proaspat pavate!? Tot acolo este si locul ,,cel mai potrivit” unde se abandoneaza pampersul, ce tocmai a fost schimbat… desi cosurile de gunoi sunt la vedere!
  Iar daca cei mai maricei, in joaca lor pe spatiul verde, rup crengute din arbustii ornamentali sau din braduti, nu auzi o dojana, un indemn de a nu mai face asa, din partea celor ce ar trebui sa-i educe, Doamne fereste!
  Se uita ca spatiul verde este pentru a incînta privirea, iar pe gazon, cel mult, se poate face plaja.
  Poate va ginditi sa puneti un paznic sa supravegheze zilnic, prin sondaj, locurile mai frumos amenajate, mai speciale ale orasului, asa cum de fapt, se obisnuieste a se face in Ungaria si in toate tarile civilizate!

 • nicu

  Nu ati putea rezolva problema cu plasa care sta peste webcam, va rog?

 • Vasile

  După cum a spus şi Adi mai sus… E un lucru foarte bun. Cei din burdujeni, mai ales, pot vedea dacă are rost să aştepte un autobuz sau să meargă pe jos 😀

 • adi

  Un lucru foarte bun ,salutare SUCEAVA

Cazare în Bucovina