»  » Webcam Calea Unirii Suceava
 Bucovina  Suceava 93333141  OFF
4 Comentarii

Webcam Calea Unirii Suceava

Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina
ROMFOUR - Transport de persoane si colete
Montaj asigurat de
IP CCTV - Sisteme de supraveghere video

Galerie foto ultimele 24 ore

Calea Unirii, Suceava
Centrul Medical Bucovina
Carrefour, Baumax, Dedeman

4 păreri despre Webcam Calea Unirii Suceava

 1. Laatu 18 iunie 2016 la 19:02

  Curatenia in miniparcuri si amenajarea lor, a fost mereu lasata pe ultimul loc si nici nu s-au gasit mijloace de educatie sau legi locale de a-i determina pe mârlanoi sa o pastreze.
  Amenzile daca se da la timp, pot fi un adjuvant, un stimulent pentru pastrarea curateniei… ceea ce este la fel de important.
  Spun asta, deoarece, eu, la fiecare final de saptamana ma gandesc pe unde imi pot plimba prichindelul, astfel incat sa se si joace, dar sa fie si in aer liber, si, in acelasi timp, sa pot si eu sa ma relaxez.
  Am mers in miniparcul de la Universitate si acolo am dat de o adunatura de ciobani necivilizati care ascultau manele pe telefon, date la maxim. Daca i-am rugat sa dea mai incet, ei m-au indemnat sa plec. Se vede ca mi-au stricat ziua, n-ai cum scapa de ei si nici nu sunt pe cale de disparitie, din pacate.
  Pe gazon, alt spectacol!
  Copii mai mici sau mai mari jucau fotbal la greu, tocînd amaritul ala de gazon si țintind din cind in cind, in febra jocului, câte un panou solar.
  Tinerele mamici isi au ca loc de promenada a carucioarelor intregul gazon, nu stiu de ce n-or mai fi bune aleile proaspat pavate!? Tot acolo este si locul ,,cel mai potrivit” unde se abandoneaza pampersul, ce tocmai a fost schimbat… desi cosurile de gunoi sunt la vedere!
  Iar daca cei mai maricei, in joaca lor pe spatiul verde, rup crengute din arbustii ornamentali sau din braduti, nu auzi o dojana, un indemn de a nu mai face asa, din partea celor ce ar trebui sa-i educe, Doamne fereste!
  Se uita ca spatiul verde este pentru a incînta privirea, iar pe gazon, cel mult, se poate face plaja.
  Poate va ginditi sa puneti un paznic sa supravegheze zilnic, prin sondaj, locurile mai frumos amenajate, mai speciale ale orasului, asa cum de fapt, se obisnuieste a se face in Ungaria si in toate tarile civilizate!

  Răspunde
 2. nicu 25 mai 2016 la 9:50

  Nu ati putea rezolva problema cu plasa care sta peste webcam, va rog?

  Răspunde
 3. Vasile 11 ianuarie 2016 la 18:26

  După cum a spus şi Adi mai sus… E un lucru foarte bun. Cei din burdujeni, mai ales, pot vedea dacă are rost să aştepte un autobuz sau să meargă pe jos 😀

  Răspunde
 4. adi 8 ianuarie 2016 la 22:39

  Un lucru foarte bun ,salutare SUCEAVA

  Răspunde

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina

InBucovina.ro

Fii la curent cu noutăţile pe InBucovina.ro !