»  »  » Hribi cu smantana
 Cazare Bucovina  Suceava 4124014
Un comentariu

Hribi cu smantana


Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

Ingrediente

Hribi proaspeti sau congelati , fierti  800 g
1 ceapa
3-4 catei usturoi
sare
piper
2 linguri amidon(sau faina)
400 ml lapte
600 smatana
patrunjel verde
1 lingurita delikat
foi de dafin
2 linguri de unt

Mod de preparare – Hribi cu smantana reteta
Se caleste ceapa tocata cu usturoiul in 2 linguri de unt sau se poate si ulei ,dar untul da un gust mai bun.
Hribii proaspeti se spala si se taie cubulete, dupa care se fierb , iar cei congelati se lasa la dezghetat.
Se pun hribii peste ceapa calita cu usturoi si i-am lasat 4-5 minute sa se dezghete  bine, pana s-a topit bine gheata de pe ei,apoi am pus laptele ,sare ,piper si am lasat sa fiarba vreo 10 minute
Amidonul se amesteca cu smantana si se pune peste hribi, se lasa sa mai dea 2 clocote si e gata
La final se pune patrunjel verde tocat
Este grozav de buna cu mamaliguta si usturoi

O părere despre Hribi cu smantana

  1. Eu 21 iulie 2016 la 14:27

    Hribii,ori sunt corciti cu ciuperci otravitoare(cel putin asa ne ameninta specialistii),ori sunt trimisi la italieni de baietii intreprinzatori de pa la noi,asa ca priviti poza si va trece.

    Răspunde

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina

InBucovina.ro

Fii la curent cu noutăţile pe InBucovina.ro !