»  »  » Creier cu ou si ceapa
 Cazare Bucovina  Suceava 81466
Nu sunt păreri

Creier cu ou si ceapa


Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

Ingrediente:

1 Kg creier crud
300g ceapa
1 rosie
sare, piper
8 oua
100g verdeata
100ml ulei

Mod de preparare:

Se spala, se curata creierul , se pune la fiert cu putina sare si 2 foi de dafin.
se fierbe 15 min. se scoate , se lasa la racit , dupa care se incinge uleiul , se pune creierul la prajit, cind este rumenit se adauga ceapa taiata pestisor si rosia, se caleste inca 5 min.Se adauga sare si piper dupa gust, verdeata tocata si se sparg ouale intregi in tigaie amestecindu se continuu.Se inabuseste 5 min la foc mic dupa care se poate servi
POFTA BUNA…!!
4 PORTII

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina

InBucovina.ro

Fii la curent cu noutăţile pe InBucovina.ro !