»  »  » Ciorba de Hribi
 Cazare Bucovina  Suceava 4 178748
Nu sunt păreri

Ciorba de Hribi

Previous Image
Next Image


Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

Ingrediente:

500 gr de hribi
2 cepe
2 morcovi
1 radacina de pastarnac
1 felie de radacina de telina
100 ml smantana
50 gr parmezan ras
ulei
piper
zeama de lamaie  pentru acrit

 

Mod de preparare:

Se curata legumele si se toaca: ceapa se toaca solzisori, iar telina, morcovii se pastarnacul se toaca cubulete. Se pun la fiert in 2 litri de apa si putina sare. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga hribii tocati felii, 1 lingura de ulei si putin piper. Se lasa sa fiarba 10 minute si se stoarce in ciorba zeama de la o lamaie sau doua, astfel incat zeama sa fie acrisoara. Se mai lasa pe foc 5 minute. Ciorba se drege cu smantana amestecata cu parmezan ras. Se serveste calda.

 

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cazare în Bucovina

InBucovina.ro

Fii la curent cu noutăţile pe InBucovina.ro !