»  »  » Ciorba de Hribi
 Cazare Bucovina  Suceava 4 2002110
Nu sunt păreri

Ciorba de Hribi

Previous Image
Next Image


Micşorează textul Măreşte textul Mărime text Tipăreşte pagina

Ingrediente:

500 gr de hribi
2 cepe
2 morcovi
1 radacina de pastarnac
1 felie de radacina de telina
100 ml smantana
50 gr parmezan ras
ulei
piper
zeama de lamaie  pentru acrit

 

Mod de preparare:

Se curata legumele si se toaca: ceapa se toaca solzisori, iar telina, morcovii se pastarnacul se toaca cubulete. Se pun la fiert in 2 litri de apa si putina sare. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga hribii tocati felii, 1 lingura de ulei si putin piper. Se lasa sa fiarba 10 minute si se stoarce in ciorba zeama de la o lamaie sau doua, astfel incat zeama sa fie acrisoara. Se mai lasa pe foc 5 minute. Ciorba se drege cu smantana amestecata cu parmezan ras. Se serveste calda.

 

Articole de interes


Cazare în Bucovina